Oosters yogurt dessert met

rozijnen en kardamom.

 

Dit heerlijke dessert maak je in een handomdraai, door de toevoeging van ons heerlijke rozenwater verras je iedereen aan tafel.

Bekijk onze producten hier.

 

Ingredienten:

  • 250ml Turkse Yogurt
    125 gr bevroren frambozen
    1 kleine biet, gekookt
    Paar druppels rozenwater
    1/2 theelepel kardamom
    3 el poedersuiker

 

 

 

 

 

 

 

Bereiding:

Mix in een blender de frambozen met de biet. Voeg kardemom en rozenwater er aan toe en meng goed door. Roer de poedersuiker en de amandelessence door de yoghurt. Schep steeds een laagje yoghurt en een beetje frambozenpuree erop. Bouw zo laagjes in het glas en roer op het laatst met een sat├ęprikker een mooie swirl erin.

Strooi pistachenoten en rozenblaadjes eroverheen. Serveer direct.