Incredible Sweet

Zoet, zoet en zoet is deze roos! Daarom gebruik je deze het beste in de patisserie, zoals rozenblaadjesconserven, rozenstroop of rozenwater dat je aan elke cake kunt toevoegen.

Ze geven ook een kleurrijke toevoeging aan fruitsalades of koude dranken. Onze persoonlijke favoriet is ijs met rozenblaadjes. Talrijke, maar relatief kleine bloemblaadjes zijn ook perfect voor decoratie, of ze nu vers of gedroogd worden gebruikt.

Bloem diameter: 7 cm

Gemiddeld aantal bloemblaadjes: 138

Geur en smaak: Zacht aroma van aardbeien

Oogsttijd: Half tot volledig open bloemen, het beste in de vroege ochtend

Beschikbaar: Jaarrond

Beste toepassing: Uitstekend voor gebruik in patisserie, ijs en salades

“Wat is er mooier dan tijdens onze jaarvergadering in Amsterdam kunnen genieten van biologisch geteelde eetbare rozen. Vooral de Incredible Sweet viel in de smaak”.

Carolien de Jong

Bestuurslid, Groei & Bloei, Amsterdam